بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

نماینده چین:زمان توافق بر اساس تصمیم‌ها و قضاوت‌های سیاسی فرا رسیده است

نماینده چین:زمان توافق بر اساس تصمیم‌ها و قضاوت‌های سیاسی فرا رسیده است رئیس هیات چین مذاکرات وین گفت:زمان توافق بر اساس تصمیم‌ها و قضاوت‌های سیاسی فرا رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر رئیس هیات چین در حالی که مذاکرات رفع تحریم‌ها به مراحل حساس و سرنوشت‌سازی رسیده است گفت: زمان توافق بر اساس تصمیم‌ها و قضاوت‌های سیاسی فرا رسیده است.

«وانگ کوان» چهارشنبه شب پس از پایان جلسه گروه ۱+۴ و آمریکا این مطلب را در پاسخ به خبرنگار ایرنا مطرح و افزود که گفت‌وگوها در حال پیشرفت و رو به جلو جریان دارد.

وی همچنین به سفر کوتاه علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد ایران به تهران اشاره کرد و گفت: معتقدم این یک نشانه خوبی از پیشرفت است و امیدوارم زمانی که ایشان برگردد پیشرفت‌های بیشتری صورت گیرد.

دقایقی پیش علی باقری در چارچوب ترددهای معمول در جریان گفت‌وگوها برای سفری کوتاه راهی تهران شد. این درحالیست که اعضای هیات کارشناسی ایرانی در وین حضور داشته و به رایزنی‌ها ادامه می‌دهند.

مذاکرات رفع تحریم‌ها که از ششم دی‌ماه آغاز شده به مرحله‌ای رسیده است که موفقیت یا شکست آن صرفا به تصمیمات سیاسی طرف‌های غربی بستگی دارد. اگر طرف‌های غربی تصمیم های لازمی را که به آن آگاه هستند، اتخاذ نمایند، می‌توان چند موضوع باقی‌مانده را حل کرده و ظرف چند روز به توافق نهایی دست یافت.

باقری هفته پیش با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: بعد از هفته‌ها مذاکرات فشرده، بیش از هر زمان به توافق نزدیک شده‌ایم اما تا وقتی درباره همه‌چیز توافق نشده باشد، درباره هیچ چیز توافق نشده است.

وی با بیان اینکه «‌واقع‌بینی، خودداری از زیاده‌خواهی و توجه به تجربه ۴ سال گذشته لازمه تحقق این هدف است» افزود: زمان تصمیم‌گیری طرف‌های مذاکراتی ما فرا رسیده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده